Держдеп США заявив про порушення прав людини в Криму і на Донбасі

274
0
SHARE

Державний департамент США опублікував черговий щорічний звіт про стан справ із правами людини в світі, в якому зазначив, що в Україні найбільші…
Державний департамент США опублікував черговий щорічний звіт про стан справ із правами людини в світі, в якому зазначив, що в Україні найбільші порушення прав людини відбулися в зв’язку з конфліктом на Сході України і окупацією частини українського Донбасу.
« Підтримувані Росією сепаратисти на Донбасі здійснювали викрадення, тортури і незаконне утримання, використовували дітей як солдатів, придушували незгоду і накладали обмеження на гуманітарну допомогу », – сказано в звіті Держдепу.
Окупованому Криму присвячений окремий підрозділ української частини звіту, в якому, зокрема, йдеться про те, що суттєві порушення прав людини в Криму безпосередньо пов’язані з російською окупацією.
Читайте також: « Крим це Україна »: Держдеп закликав Путіна повернути півострів
 » Російські силовики влаштували широку кампанію залякування з метою придушити незгоду і опір окупації – викрадення , зникнення , фізичні зловживання , політичні переслідування , постійні допити.

Continue reading...