Home Ukraine Украина — на русском Кремль прагне розділити Європу і розмити цінності, – Порошенко

Кремль прагне розділити Європу і розмити цінності, – Порошенко

330
0
SHARE

На думку Порошенка, Росія буде робити все можливе, « щоб зіштовхнути ЄС зі скелі » – Новости – Порошенко Петро – Російська Федерація – Кремль
Однією з головних цілей російської влади є поділ Європи і розмиття цінностей. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час виступу на конгресі Європейської Народної Партії « Майбутнє Європи » на Мальті, передає прес-служба президента.
« Мета Кремля – розділити Європу і розмити цінності. Поки ця мета існує, ідея взаємного посилення ЄС і Росії є ілюзорною. Не можна стати сильним разом з кимось, хто мислить критерієм « все або нічого ». У Кремля тільки одне правило: Росія повинна бути на вершині », – заявив Порошенко.
За його словами, Росія буде робити все можливе, « щоб зіштовхнути ЄС зі скелі » та побудувати « альтернативну Європу ».
« Давайте не будемо керуватися страхом. Але давайте не будемо закривати очі. Це не криза нерозуміння. Це криза двох протилежних концепцій Європи: свободи чи тиранії. Тільки одна з них виживе, в кінцевому рахунку », – Порошенко звернувся до учасників конгресу.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спецслужби РФ намагалися від імені Порошенка організувати телефонну розмову з президентом Польщі Анджеєм Дудою.
Нагадуємо, не забудьте обрати свій спосіб читати новини.
Messenger Telegram Chrome

Similarity rank: 12.9
Sentiment rank: 0