Справа Насірова затягнеться мінімум на чотири місяці – адвокат

324
0
SHARE

В САП хочуть пердать справу в суд за два місяці.
« Коли в справі буде поставлена крапка – важко сказати, думаю, його розслідування буде продовжено мінімум до 4 місяців, принаймні, щодо самого Насірова. Нам дали досить об’ємний пакет документів, який потрібно вивчити та надати свої контраргументи. У захисту було на це лише 3 доби перед і під час розгляду справи в суді, ми будемо готуватися до захисту », – заявив один з адвокатів Р. Насірова Ігор Черезов в ефірі телеканалу « Інтер » в неділю ввечері, пише « Інтерфакс-Україна ».
За словами адвоката, питання про внесення застави за Насирова зараз не розглядається. Черезов також зазначив, що вимоги Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про заставу в 2 млрд грн « не виправдані ні юридично, ні економічно ».
В ефірі цього телеканалу голова САП Назар Холодницький повідомив, що слідству вистачить і двох місяців, щоб передати справу до суду.
Як повідомлялося, 10 березня САП оскаржила в апеляційному порядку рішення Солом’янського суду Києва про обрання запобіжного заходу усуненому на період слідства від посади голови ДФС Р.

Continue reading...