Україна попросила у МВФ зміни графіка надходження кредитних траншів

305
0
SHARE

Україна запросила у Міжнародного валютного фонду (МВФ) зміни графіка подальшого перегляду програми розширеного фінансування EFF, і відповідно,…
Крім цього, Україна запросила переглянути фінансові гарантії за програмою (Financing Assurances Review)
Україна запросила у Міжнародного валютного фонду (МВФ) зміни графіка подальшого перегляду програми розширеного фінансування EFF, і відповідно, надходження наступних траншів у рамках.
Відповідний запит (Requests for Rephasing of Access) зазначається у порядку денному зборів директорів на 3 квітня, оприлюдненому на веб-сайті Фонду.
Крім цього, Україна запросила переглянути фінансові гарантії за програмою (Financing Assurances Review).
Влада України вже робила аналогічний запит під час другого перегляду програми.
« У зв’язку із затримкою в завершенні цього перегляду і реалізації деяких передбачених програмою заходів, зокрема пенсійної реформи, влада України запросила скорочення кількості переглядів до 11 і зміни графіка надходження кредитних траншів з урахуванням подальшого прогресу реформи і вимог для дотримання платіжного балансу », – повідомляється в матеріалах МВФ за підсумками другого перегляду.
Як повідомлялося, питання третього огляду програми EFF для України МВФ виключив з порядку денного засідання виконавчої ради фонду, запланованого на 20 березня.

Continue reading...