З початку доби ворог 29 разів відкривав вогонь по опорних пунктах ЗСУ – штаб

219
0
SHARE

Провокаційні обстріли українських позицій з боку проросійських бойовиків відбуваються вздовж всієї лінії розмежування. Про це повідомляє штаб…
Як зазначається, троє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення
Провокаційні обстріли українських позицій з боку проросійських бойовиків відбуваються вздовж всієї лінії розмежування. Про це повідомляє штаб військової операції.
« З початку доби ворог 29 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України. На Приморському напрямку противник вогнем з мінометів калібру 120-мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї накривав захисників Водяного. З протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів бив по захисниках Павлопол. У Широкиному, Гнутовому і Талаківці морських піхотинців обстрілювали зі стрілецької зброї », – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, на Донецькому напрямку, по позиціях поблизу населених пунктів Авдіївка, Верхньоторецьке, Зайцеве і Поле ворог застосував міномети калібру 82-мм, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поблизу Пісків вів вогонь з гранатометів і кулеметів великого калібру.
« На Луганському напрямку підрозділи російсько-окупаційних військ з мінометів калібру 120-мм і автоматичних гранатометів відкривали вогонь по захисниках Катеринівки.

Continue reading...