Удар США по Сирії зміцнює позиції України в протистоянні з РФ – дипломат

183
0
SHARE

Удар США по Сирії зміцнює позиції України в протистоянні з Росією. Таку думку в своєму блозі на « Українській правді » висловив постійний представник…
Дмитро Кулеба також закликає керівництво України зробити власні висновки з цієї ситуації
Удар США по Сирії зміцнює позиції України в протистоянні з Росією. Таку думку в своєму блозі на  » Українській правді  » висловив постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба.
« Готовність Трампа (президента США, – ред.) До різких дій означає для нас цілий спектр нових можливостей і відповідальності. Переконаний, що США залишаться прихильними Мінських угод, але тепер шанси на підвищення рівня допомоги Україні в секторі безпеки істотно зростають », – написав він.
Дмитро Кулеба також закликає керівництво України зробити власні висновки з цієї ситуації. « Держава, яка після років миролюбної політики Барака Обами, може легким рухом запустити бойові « томагавки », не буде обтяжена сантиментами в разі необхідності застосування більш м’якої, але не менш впливової сили в будь-якій точці світу, якщо щось піде не так. А це вже безпосередній сигнал нашим політикам і неформальним вершителям доль українців », – вважає дипломат.
На його думку, єдність України, успішні реформи і жорстка політика безпеки – це ключ не тільки до виживання, а й до перемоги в жорстокому світі.
Нагадаємо, кораблі ВМС США, дислоковані в Середземному морі, нанесли удар ракетами « Томагавк » по авіабазі сирійських урядових сил 7 квітня .

Continue reading...