Доба в АТО: бойовики збільшили кількість обстрілів

312
0
SHARE

Минула доба у районі проведення АТО знову пройшла неспокійно. Втім, незважаючи на те, що російсько-терористичні бандформування продовжують активно порушувати режим припинення вогню, ситуація перебуває під цілковитим контролем українських захисників.
Упродовж 26 травня бойовики 61 раз відкривали вогонь по підрозділах ЗС України, подекуди використовуючи й важке артилерійське озброєння, інформує прес-центр штабу АТО.
Приморський напрямок. 34 факти застосування незаконними збройними формуваннями зброї проти українських воїнів зафіксовані саме на цій ділянці фронту. Зокрема, після 18.00 години вчорашнього дня бойовики здійснили декілька обстрілів середньої інтенсивності з мінометів калібру 120 мм по наших укріпленнях в районі Широкиного та Чермалика. Також порушення противником домовленостей про незастосування зброї відбулись поблизу Павлополя, Лебединського, Водяного та Гнутового, де бандити неодноразово застосовували різноманітні зразки стрілецької зброї та гранатометів. З такого ж озброєння противник вів вогонь з околиць тимчасово окупованого Донецька по оборонних укріпленнях сил АТО на підступах до Мар’їнки та Красногорівки
Донецький напрямок.

Continue reading...