День у зоні АТО: 22 обстріли і троє поранених українських військових

283
0
SHARE

З початку доби до 18: 00 суботи бойовики на Донбасі 22 рази відкрили вогонь по українських позиціях, троє український…
КИЇВ. 17 червня. УНН. З початку доби до 18: 00 суботи бойовики на Донбасі 22 рази відкрили вогонь по українських позиціях, троє український військовослужбовців отримали поранення. Про це УНН повідомили у прес-центрі штабу АТО.
« Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою, з ознаками підвищеної активності противника на окремих ділянках лінії зіткнення. Впродовж сьогоднішнього дня підконтрольні російській владі бандформування на сході України 22 рази застосовували зброю проти українських захисників. Зокрема, 9 разів загарбники били й з артилерійського озброєння, що заборонене мінськими угодами », – йдеться у повідомленні.
На маріупольському напрямку, як зазначається, НЗФ, використовуючи міномети калібру 120 мм, вели вогонь по українських позиціях поблизу Гранітного та Чермалика. « Окрім того, в районі Павлополя, Славного та Гнутового бойовики здійснювали обстріли опорних пунктів ЗС України з гранатометів різних модифікацій та стрілецької зброї », – додали у прес-центрі штабу АТО.
Найсуттєвіші факти порушення бойовиками умов припинення вогню на донецькому напрямку були зафіксовані ще вночі, повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Continue reading...