Сепаратисти 67 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, двоє воїнів АТО загинули, – штаб

143
0
SHARE

Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається складною: російсько-терористичні банди продовжують застосовувати зброю проти українських воїнів. Бойовики минулої доби 67 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗС України. Неодноразово застосовував противник і артилерійське озброєння, яке згідно з Мінськими угодами, повинно бути відведеним на визначені відстані від лінії зіткнення.
Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається складною: російсько-терористичні банди продовжують застосовувати зброю проти українських воїнів. Бойовики минулої доби 67 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗС України. Неодноразово застосовував противник і артилерійське озброєння, яке згідно з Мінськими угодами, повинно бути відведеним на визначені відстані від лінії зіткнення. Підконтрольні Росії озброєні банди на сході України не лише нехтують дотриманням будь-яких домовленостей про деескалацію конфлікту, але й продовжують час від часу бити по житлових кварталах прифронтових населених пунктів та завдавати шкоди важливим об’єктам інфраструктури. Про це повідомляють у прес-штабі АТО.
Із артилерії калібру 122 мм на приморському напрямку противник бив по наших укріпленнях в районі Павлополя та Новогригорівки, а біля Гнутового використовував міномети калібру 120 мм. Там же, а також в районі Новомихайлівки та Красногорівки, бойовики відкривали вогонь з 82-мм мінометів. Окрім того, поблизу Павлополя бандити застосовували протитанкові ракетні комплекси.

Continue reading...