Луценко задоволений рішенням регламентного комітету по його поданнях на Розенблата

225
0
SHARE

Він сподівається, що у найближчий тиждень будуть розглянуті питання за його поданням на 5 депутатів.
Генеральний прокурор Юрій Луценко задоволений рішенням регламентного комітету Верховної Ради щодо підтримання його подання про притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата, підозрюваного у хабарництві. Про це Луценко сказав сьогодні журналістам після завершення засідання комітету.
На його думку, завдяки сьогоднішньому рішенню комітету депутати усвідомлять, що зміни в країні неминучі. “Власне, я задоволений не тільки як генпрокурор, але і як людина, яка давно добивається змін… Я знав, що буде опір (на комітеті) , але не думав, що він буде таким демонстративним, а подекуди примітивним”, – зазначив Луценко.
У свою чергу, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький додав: “Я радий, що сьогодні комітет виявився полем юридичної дискусії”.
За словами Холодницького, він сьогодні переконався, що пояснення Розенблата і його захисників не спростували тих слів, які були їм сказані і зафіксовані на відео.
Як повідомляв УНІАН, Генпрокуратура продeмонструвала Регламентному комітету понад 50 хвилин знятих прихованою камeрою відeозаписів з рeсторанів, у яких фігурує Розeнблат та агeнт правоохоронців.

Continue reading...