Регламентний комітет визнав необґрунтованими подання на Полякова

333
0
SHARE

Подання на Полякова є " недостатньо обґрунтованим та вмотивованим" і не містить підстав, які б доводили необхідність обрання йому запобіжного заходу. Новини за 06 липня від УНІАН.
Комітет Верховної Ради з питань Регламенту та організації роботи парламенту назвав недостатньо обґрунтованими подання Генеральної прокуратури щодо притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Максима Полякова і вирішив спрямувати їх голові Верховної Ради Андрію Парубію.
Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення підтримали члени комітету сьогодні на засіданні, загалом відбулось три голосування.
Голосуючи за подання щодо надання згоди на притягнення Полякова до кримінальної відповідальності, члени комітету вирішили направити цей документ голові ВР з висновком комітету та з поясненнями самого депутата.
Голосуючи за подання про надання згоди на затримання Полякова, комітет вирішив, що «таке подання є недостатньо обґрунтованим і вмотивованим», а також не містить достатньо підстав, які б підтверджували необхідність затримання Полякова. Це подання також направлено Парубію.
Щодо подання про надання згоди на арешт Полякова, то комітет вирішив, що «таке подання є недостатньо обґрунтованим та вмотивованим» і не містить підстав, які б доводили необхідність обрання Полякову запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Continue reading...