"Шахтар" в Лізі чемпіонів котирується нарівні з "Порту" і "Бенфікою"

295
0
SHARE

У четвер в Монако відбулося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Своїх суперників дізнався і єдиний представник України в…
У четвер в Монако відбулося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Своїх суперників дізнався і єдиний представник України в найпрестижнішому клубному турнірі Європи – донецький  » Шахтар « .
Гірники потрапили в групу F, де суперниками українського клубу стали англійський  » Манчестер Сіті « , італійський  » Наполі  » і голландський  » Фейеноорд  » .
У минулому сезоні « МанСіті » в чемпіонаті Англії посів третє місце, а в перших двох турах цього сезону набрав 4 очки. « Наполі » також став третім в минулому сезоні в Серії А, а в нинішньому чемпіонаті стартував з виїзної перемоги над « Сампдорією » (4: 2) . « Фейєноорд » – чемпіон Голландії, в двох стартових турах нового сезону команда з Роттердама здобула дві перемоги. Аналітики букмекерських контор почали приймати ставки на переможця Ліги чемпіонів. З 32-х учасників турніру « Шахтар » разом з « Порту » і « Бенфікою » займає місце з 19-го по 21-е з коефіцієнтів на перемогу 150.

Continue reading...