Арбітр віддав боржок: Україна в дзеркальному матчі поступилася Ісландії

298
0
SHARE

Збірна України швидко опустила уболівальників з небес на землю, після перемоги над Туреччиною 2: 0 програвши Ісландії в Рейк’явіку. Отримали повну…
Збірна України швидко опустила уболівальників з небес на землю, після перемоги над Туреччиною 2: 0 програвши Ісландії в Рейк’явіку. Отримали повну дзеркалку з Харковом – той же рахунок, ті ж результативні помилки суддів і дубль від героя трансферного літа. Тільки на цей раз – все не в нашу користь.
Але ж наші почали матч так, немов вони грають на своєму полі. « Синьо-жовті » з ходу провели кілька хороших атак, і вже на 6-й хвилині могли відкривати рахунок. Коноплянка в своєму стилі увірвався зліва в карний майданчик суперника і пробив у ближній кут. Халдорсон – воротар з пісенно-режисерським минулим – відбив м’яч перед собою, а добити не дали захисники. Наші продовжували тиснути: і на полі, і на трибунах. Перші чверть години український фан-сектор не замовкав ні на секунду, намагаючись не віддавати ініціативу заповненим під зав’язку синьо-білим трибунам.
Ближче до середини першого тайму гра « заспокоїлася » і проходила переважно в центрі поля, без натяку на гольові моменти. І раптом « пожежа » біля воріт Пятова на 22-й хвилині. Після закидання з лівого флангу м’яч опинився у неприкритого Гульфі Сігурдссона, але той, на наше щастя, не наважився на удар з льоту, став обробляти – і в результаті наші захисники встигли заблокувати і перший, і повторний постріли найдорожчого гравця ісландської збірної. Андрій Шевченко, весь тайм провів на кордоні технічної зони, на цей неприємний « дзвіночок » відреагував дуже емоційно: вибігши до самої бровки, наш тренер майже хвилину щось висловлював своїм підопічним, енергійно жестикулюючи. Настанови подіяли: « синьо-жовті » у своїх воріт почали діяти більш уважно. А у чужих – більш гостро. На 35-й хвилині після подачі кутового Інгасон, знімаючи м’яч з голови Бесєдіна, ледь не зрізав його у власні ворота.

Continue reading...