Суд дозволив ГПУ заарештувати банківські рахунки сина Азарова в Швейцарії

222
0
SHARE

Печерський районний суд Києва схвалив клопотання Генеральної прокуратури України про арешт 10 банківських рахунків сина екс-прем’єр-міністра…
Печерський районний суд Києва схвалив клопотання Генеральної прокуратури України про арешт 10 банківських рахунків сина екс-прем’єр-міністра України Миколи Азарова Олексія в Швейцарії в рамках кримінального провадження щодо незаконного збагачення. Дана постанова опублікована на сайті Єдиного реєстру судових рішень.
« Клопотання старшого слідчого по ОВС Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України радника юстиції Синюка Д. А. про арешт майна – задовольнити », – йдеться в документі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Геращенко відповіла Азарову на « рвані труси »: Він – реінкарнація старого Козлодоєва
У постанові також йдеться, що в період з 12 грудня 2012 по 27 листопада 2014 Олексій Азаров, будучи посадовою особою (народним депутатом, – ред.) , отримав з невстановлених слідчим джерел вигоду майнового характеру в розмірі 7 700 тис. євро, 600 тис. швейцарських франків, 500 тис. доларів США, які ним розміщені в банківських установах Швейцарської Конфедерації, Італійської Республіки та Князівства Ліхтенштейн.

Continue reading...