КНДР готується до нових ракетних випробувань – ЗМІ

269
0
SHARE

Кілька північнокорейських ракет були недавно перевезені з ракетного комплексу в Пхеньяні, що може свідчити про підготовку КНДР до нових провокацій, передає Reuters з посиланням на південнокорейську громадську телерадіокомпанію KBS
Кілька північнокорейських ракет були недавно перевезені з ракетного комплексу в Пхеньяні, що може свідчити про підготовку КНДР до нових провокацій, передає Reuters з посиланням на південнокорейську громадську телерадіокомпанію KBS.
Як зазначається, мова йде про ракети середнього радіусу дії Hwasong-12 або про міжконтинентальні балістичні ракети Hwasong-14. При цьому, сам ракетний комплекс в Санум-Доні створений для виробництва міжконтинентальних балістичних ракет.
Джерело в міністерстві оборони Південної Кореї не змогло підтвердити це повідомлення, або будь-які незвичайні дії в згаданому районі.
Південнокорейський чиновник також висловив стурбованість тим, що Північна Корея може здійснити провокації до річниці заснування своєї комуністичної партії 10 жовтня або, коли в Китаї відбудеться з’їзд комуністичної партії 18 жовтня.

Continue reading...