"Народний фронт" на з'їзді партії запропонував ввести візовий режим з РФ

324
0
SHARE

Партія « Народний фронт » пропонує ввести Україні візовий режим з Російською Федерацією і розширити санкції відносно РФ до відшкодування збитку. Про це заявив лідер політсили Арсеній Яценюк, представляючи на з’їзді партії резолюцію. »Політична рада партії пропонує закріпити в рішенні з’їзду необхідність введення візового режиму з Російською Федерацією », – зазначив він.
Партія « Народний фронт » пропонує ввести Україні візовий режим з Російською Федерацією і розширити санкції відносно РФ до відшкодування збитку. Про це заявив лідер політсили Арсеній Яценюк, представляючи на з’їзді партії резолюцію.
« Політична рада партії пропонує закріпити в рішенні з’їзду необхідність введення візового режиму з Російською Федерацією », – зазначив він.
Яценюк підкреслив, що в документі також говориться, що « Народний фронт » підтримує ініціативу про розміщення миротворчих сил ООН на Донбасі при певних умовах. « Ці ініціативи можуть підтримуватися і будуть підтримуватися за умови врахування саме українських національних інтересів, щоб нам не створили ще один заморожений конфлікт », – сказав він, підкресливши, що досвід багатьох миротворчих місій закінчується « заморожуванням, а не вирішенням конфлікту, що не повинно повторитися в Україні ».

Continue reading...