У Києві біля станції метро "Чернігівська" сталася бійка з різаниною

258
0
SHARE

У Києві біля станції метро « Чернігівська » сталася бійка з різаниною. Читати онлайн в стрічці новин останні новини-інциденти сьогодні – кримінальні події / дтп – уніан за 29 листопада інформаційного агентства УНІАН
В Києві госпіталізовано чоловіка, який отримав ножове поранення під час бійки в Києві біля станції метро «Чернігівська». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва на сторінці у Facebook.
В повідомленні сказано, що «потерпілого без свідомості госпіталізували до лікарні». В поліції відзначають, що до Дніпровського управління надійшло повідомлення про госпіталізацію у стаціонар чоловіка із ножовим пораненням, а лікарів «швидкої» викликали перехожі, які стали свідками бійки біля станції метро «Чернігівська» двох чоловіків напідпитку.
Як повідомив начальник відділу поліції №2 Дніпровського управління поліції Андрій Возний, на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, яка опитала очевидців. За наданими прикметами поліцейські оперативно встановили та розшукали осіб, які причетні до злочину.
Читайте також У Харкові націоналісти розгромили місце зйомок серіалу про СРСР (фото)
«Ми встановили, що напередодні чоловік розпивав алкогольні напої із наглядно знайомим та його подругою.

Continue reading...