Затриманий Саакашвілі закликав українців завтра вийти на акцію "За імпічмент"

224
0
SHARE

Затриманий Саакашвілі закликав українців завтра вийти на акцію « За імпічмент ». Читати онлайн в стрічці новин новини політики україни – останні свіжі політичні новини світу – уніан за 09 грудня інформаційного агентства УНІАН
Затриманий вчора силовиками екс-голова Одеської ОДА, лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі закликав українців завтра у Києві взяти участь в акції «За імпічмент».
Про це йдеться у оприлюдненому у Facebook зверненні Саакашвілі.
«Шановні українці! Барижна влада мене заарештувала за брехливими звинуваченнями. Таким чином вони хочуть залякати вас. Не бійтеся нічого, сміливо виходьте на мирну недільну акцію « За імпічмент! ». Разом захистимо Україну від корупції та свавілля», – зазначив Саакашвілі.
Як повідомляв УНІАН, 3 грудня у Києві відбувся «Марш за народний імпічмент», організований партією «Рух нових сил». У марші взяли участь понад 5 тис. осіб.
Вранці 5 грудня в будинку на вулиці Костьольній у квартирі, де мешкає Саакашвілі, силовики провели обшуки. Пізніше вони затримали Саакашвілі й посадили в автомобіль, проте активісти заблокували проїзд цього авто.

Continue reading...