У ВР через блокування NewsOne закликали провести слухання щодо інформаційної безпеки

272
0
SHARE

У ВР через блокування NewsOne закликали провести слухання щодо інформаційної безпеки.
У комітетах Верховної Ради України з питань свободи слова та з питань культури і духовності виступають проти тиску на засоби масової інформації та закликають провести в парламенті слухання щодо інформаційної безпеки.
Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.
«Ви бачили декілька днів тому: один з наших колег – депутатів на одному з приватних каналів виступив з образами і до учасників Революції гідності, і до всіх подій, які зараз відбуваються в країні. Йдеться про телевізійний канал NewsOne, який продовжує займати антидержавну і антиукраїнську позицію», – зазначив депутат.
Читайте також Поліція не зафіксувала грубих порушень під час блокування телеканалу NewsOne
Княжицький нагадав, що напередодні невідомі особи заблокували цей канал, «перетворивши їх з негідників у жертви».
«Наш комітет і комітет Вікторії Сюмар (Комітет ВР з питань свободи слова) виступає проти будь-якого блокування і тиску на засоби масової інформації. Але разом з тим, ми переконані, що, можливо, нам потрібно було б у парламенті провести слухання з питань інформаційної безпеки», – сказав він.

Continue reading...