В Україні починається реєстрація на пробне ЗНО

237
0
SHARE

Реєстрація триватиме до кінця січня.
Реєстрація триватиме до кінця січня.
Участь у пробному тестуванні платна
В Україні з вівторка, 9 січня, розпочинається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).
Реєстрація триватиме до 31 січня.
Зазначається, що кожен зареєстрований учасник зможе пройти тестування з одного навчального предмета: 24 березня – з української мови та літератури, 31 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької та французької мов.
Учасники пробного ЗНО зможуть ознайомитися, зокрема, з процедурою та зразками тестів, що відповідають вимогам програм оцінювання, характеристикам й структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року, виконати пробний тест, попрактикуватися у заповненні бланків відповідей і т.д., повідомили в УЦОЯО.
Зазначено, що участь у пробному тестуванні є платною послугою. Більш детальні подробиці про його проходження знаходяться на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.
Читайте також: З 2018 року тести ЗНО друкуватимуть також шрифтом Брайля
Як повідомлялося раніше, реєстрація бажаючих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні в 2018 році буде проходити з 6 лютого до 19 березня, а сесія ЗНО розпочнеться 22 травня з тестів з математики.

Continue reading...