Законопроект про Антикорупційний суд розроблений відповідно до рекомендацій Венеційської комісії – АП

245
0
SHARE

В Адміністрації Президента України запевнили, що законопроект про Антикорупційний суд розроблений відповідно до рекомендацій…
КИЇВ. 15 січня. УНН. В Адміністрації Президента України запевнили, що законопроект про Антикорупційний суд розроблений відповідно до рекомендацій Венеціанської комісії, а також відповідає нормам Конституції України. Про це УНН повідомили в АП.
« Законопроект про Антикорупційний суд розроблений у відповідностідо Конституції України та згідно з рекомендаціями Венеціанської комісії », – повідомили в АП.
Крім того, в Адміністрації відзначили, що сьогодні проект закону перебуває у Верховній Раді, тому всі дискусії щодо тих чи інших норм мають відбуватися в рамках правового поля в українському парламенті.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді вже зареєстровано чотири законопроекти про Антикорупційний суд
« Президент Петро Порошенко неодноразово підкреслював, що керівництво держави має політичну волю для створення незалежного Антикорупційного суду », – повдіомили в АП.
У той же час, джерело підтвердило УНН, що у листі від імені голови місії МВФ до України Рона ван Родена було зазначено, що « ухвалення президентського законопроекту про Антикорупційний суд у його нинішній редакції означатиме порушення Києвом своїх зобов’язань перед міжнародними партнерами ».

Continue reading...