Олег Бриндак переконаний, що "справою Труханова" розпочався наступ на децентралізацію та місцеве самоврядування

304
0
SHARE

У Солом’янському районному суді Києва відбулося засідання, де вирішувалося питання про запобіжний захід для міського голови Одеси Геннадія Труханова. У цей час під будівлею суду представники націоналістичних організацій влаштували безлади, в результаті яких постраждали близько 20 осіб, в тому…
У Солом’янському районному суді Києва відбулося засідання, де вирішувалося питання про запобіжний захід для міського голови Одеси Геннадія Труханова. У цей час під будівлею суду представники націоналістичних організацій влаштували безлади, в результаті яких постраждали близько 20 осіб, в тому числі і представники правоохоронних органів. У одного із заарештованих активістів поліцейські вилучили пістолет і бойову гранату.
Спробою тиску на суд з боку так званих активістів, назвав все, що відбувається під стінами суду український правознавець і політичний діяч, голова Всеукраїнського об’єднання « Дістало! », Народний депутат України трьох скликань Віталій Журавський.
« Ніхто не має права тиснути на суд. Практика, коли » активісти « заходять в приміщення суду, або стоять біля приміщення суду – це відвертий тиск на суд », – підкреслив Віталій Журавський в ефірі одного з телеканалів.

Continue reading...