Попри обіцянки на ДУСю Порошенка викидають мільярди

335
0
SHARE

За чотири роки після втечі екс-президента Віктора Януковича Державне управління справами не продало жодного об’єкту попри заяви його керівництва позбутися непрофільних підприємств. Про це йдеться в розслідуванні програми « Гра слів » (спільний проект Bihus. Info та 24 каналу), повідомляють…
За чотири роки після втечі екс-президента Віктора Януковича Державне управління справами не продало жодного об’єкту попри заяви його керівництва позбутися непрофільних підприємств.
Про це йдеться в розслідуванні програми « Гра слів » (спільний проект Bihus. Info та 24 каналу), повідомляють « Наші гроші »
Ще у 2014 році в.о. президента Олександр Турчинов підписав указ, яким ДУС доручалося провести інвентаризацію і позбутися майна, що не використовується для забезпечення діяльності глави держави. Того ж року після перемоги на президентських виборах Петра Порошенко головою ДУС було призначено Сергія Березенка, який також заявив про плани наступного року за 200-250 млн грн продати санаторії управління на території Росії. А ще приватизувати держпідприємства, які не потрібні Адміністрації президента.

Continue reading...