Підозрюваного у вбивстві охоронця біля метро "Берестейська" в Києві арештували без права застави

265
0
SHARE

Іншому учаснику конфлікту інкримінують хуліганство.
Іншому учаснику конфлікту інкримінують хуліганство.
© Прокуратура Одеської області / Facebook
Шевченківський райсуд Києва заарештував на два місяці двох чоловіків, затриманих за підозрою у вбивстві чоловіка у приміщенні « Національної лотереї » на вулиці Лагерній біля станції метро « Берестейська » 29 січня.
« Згідно ухвали суду, одного з підозрюваних, який в ході конфлікту здійснив смертельний постріл в охоронця, взято під варту без права на заставу. Його дії кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) », – йдеться в повідомленні прокуратури міста Києва.
Іншому учаснику стрілянини інкримінується хуліганство, тому суд у якості альтернативи визначив йому заставу у сумі 120 тис. грн.
Також у прокуратурі зазначили, що інші особи, причетні до подій на вул. Лагерній, встановлюються. Досудове слідство триває.
Читайте також: У Києві під час бійки загинув 22-річний військовий
Нагадаємо, в понеділок, 29 січня, в результаті стрілянини біля ст. м « Берестейська » у Києві одна людина померла, ще одна отримавла вогнепальні поранення. За словами очевидців події, на трамвайній зупинці ст. м. « Берестейська » сталася стрілянина, було чутно близько 7 пострілів. За інформацією поліції, конфлікт зі стріляниною стався всередині або біля павільйону компанії « Фаворит-спорт », яка займається організацією ставок на спортивні змагання.

Continue reading...