Люксембург відкликає посла в Москві

288
0
SHARE

28.03.18 12:05 – Люксембург відкликає посла в Москві Міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн вирішив відкликати посла в Москві для консультацій. Перегляд новини.
Як повідомляє Цензор. НЕТ, про це інформує « Громадське » з посиланням на 5 minutes RTL.
МЗС Люксембургу офіційно засвідчив свою підтримку Великій Британії після атаки в Солсбері та заявив про « серйозні питання щодо нашої спільної безпеки ».
« Уряд погоджується з оцінками уряду Великої Британії, що дуже ймовірно, що Російська Федерація відповідальна за цей акт і що немає іншого правдоподібного пояснення », – додали в МЗС.
Нагадаємо, розслідування замаху на вбивство Сергія Скрипаля та його доньки Юлії триває. Екс-полковник запасу ГРУ Сергій Скрипаль, який проживав у Великій Британії і був засуджений у 2006 році за шпигунство на користь британських спецслужб, постраждав унаслідок отруєння невідомою речовиною в торговому центрі міста Солсбері.
Зазначимо також, що 12 березня прем’єр-міністр Тереза Мей заявила, що уряд Великої Британії дійшов висновку, що відповідальність за отруєння в Солсбері колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки, найімовірніше, лежить на Росії.

Continue reading...