Мирного неба і міцного здоров'я – керівники держави привітали працівників СБУ зі святом

332
0
SHARE

Сьогодні в Україні відзначають професійне свято працівники Служби безпеки. Президент Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман та секретар Ради націбезпеки і оборони Олександр Турчинов привітали працівників відомства у соцмережах. « Співробітники Служби безпеки України…
Сьогодні в Україні відзначають професійне свято працівники Служби безпеки. Президент Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсма н та секретар Ради націбезпеки і оборони Олександр Турчинов привітали працівників відомства у соцмережах.
« Співробітники Служби безпеки України – справжні професіонали, завдяки яким Україні вдається протистояти гібридній війні і спецопераціям Кремля на території нашої держави. Дякую особовому складу Служби за роботу в ім’я перемоги і заради майбутнього України! » – написав Петро Порошенко.
« Від імені уряду та від себе особисто вітаю з професійним святом! Бажаю співробітникам Служби безпеки України мирного неба, міцного здоров’я, витримки і сил протистояти зовнішнім і внутрішнім загрозам, благополуччя і особистого щастя.

Continue reading...