Савченко поверне Порошенкові зірку Героя

345
0
SHARE

Зараз ветерани АТО нібито масово повертають бойові нагороди, заявила нардеп. І вона сама теж із задоволенням віддасть зірку президенту.
Зараз ветерани АТО нібито масово повертають бойові нагороди, заявила нардеп. І вона сама теж « із задоволенням » віддасть зірку президенту.
Депутат Верховної Ради Надія Савченко заявила, що готова повернути президенту України Петру Порошенкові зірку Героя України. Про це вона сказала в ефірі ток-шоу на 1+1, повідомляє в п’ятницю, 16 березня, ТСН. « Із задоволенням віддам Зірку Петру Порошенкові », – сказала Савченко. Вона також висловила бажання зустріти Порошенка десь на вулиці. « Якби я могла його зустріти, бажано десь на вулиці, я б звичайно віддала. Але проблема в тому, що до президента не так легко потрапити, і не кожен народний депутат туди вхожий », – додала депутат. Вона запевняє, що хотіла відмовитися від нагороди, і взяла Зірку Героя, « більше як обов’язок, а не нагороду », тому що багато людей їй сказали, « якщо відмовишся, то просто плюнеш в обличчя українському народу ».

Continue reading...