TYME визнано найбільшою платіжною системою України в 2017 році

278
0
SHARE

Також TYME присвоєно статус соціально-значущої платіжної системи
Міжнародна платіжна система TYME стала найбільшим гравцем на ринку платіжних систем України за підсумками 2017 року. Інформацію про це розмістив на своєму порталі Національний банк України. Також TYME присвоєно статус соціально-значущої платіжної системи.
Таке зростання стало можливим за рахунок розширення напрямків діяльності компанії і значного збільшення кількості учасників платіжної системи, серед яких такі найбільші гравці ринку, як фінансова компанія « Пост фінанс », засновником якої є « Нова пошта », і « ПриватБанк ».
“Особливу увагу в своїй роботі ми приділяємо якості надаваних послуг. Як платіжна система ми зобов’язані забезпечувати безперебійну роботу на високому рівні 24/7, це дуже велика відповідальність. Результати роботи 17-го року показують, що у нас це виходить. Кожен день ми покращуємо й удосконалюємо наші продукти і сервіси, ми дуже вдячні нашим учасникам і всім партнерам за довіру », — прокоментувала новину операційний директор TYME Євгенія Каніна.
Одним із драйверів зростання став запущений у середині 2017 року проект міжнародних переказів і переказів у межах України під брендом TYME.
Наразі це один із основних фокусів у розвитку компанії.
“Ми зробили досить успішний старт проекту і за понад півроку посіли незначну, але вже помітну частку на ринку міжнародних переказів.

Continue reading...