Влада КНДР націлилась на "рішуче підвищення життєвого рівня народу"

255
0
SHARE

Трудова партія Кореї опублікувала постанову, у якій визначено основний стратегічний курс країни. Паралельно з відмовою від ядерних випробувань, КНДР вирішила зайнятися розвитком економіки, повідомляє  » Интерфакс « …
Трудова партія Кореї опублікувала постанову, у якій визначено основний стратегічний курс країни. Паралельно з відмовою від ядерних випробувань, КНДР вирішила зайнятися розвитком економіки, повідомляє  » Интерфакс  » із посиланням на місцеві ЗМІ.
« Всі сили будуть спрямовані на боротьбу за будівництво потужної соціалістичної економіки, рішуче підвищення життєвого рівня народу », – йдеться в постанові ЦК Трудової партії.
Також визначені фактори, що мають сприяти цій цілі. Зокрема, вказується, що необхідні мир на Корейському півострові, сприятлива зовнішня атмосфера і розвиток дружніх зв’язків з сусідніми та іншими державами світу.
Лідер КНДР Кім Чен Ин у виступі на пленумі наголосив, що така політика буде « заснована на найбільш науковій і революційній лінії партії новим стратегічним курсом ».
« В умовах, коли завершено оснащення наших збройних сил ядерною зброєю, відпала необхідність у подальшому проведенні ядерних випробувань і випробувань балістичних ракет », – додав він.

Continue reading...