Затримання Бубенчика – удар по здобутках Революції Гідності, – Єгор Соболєв – Телеканал новин 24

351
0
SHARE

Якщо вважати Івана Бубенчика злочинцем, підозрюваним у вбивстві « беркутівців », то виходить, що Майдан був злочином, а спротив людей – протиправними діями. А боротьба за незалежність після цього – нечесна і неправильна. Розслідування, Новини України, Іван Бубенчик, ГПУ, Євромайдан, Єгор Соболєв, Беркут, Кримінальні новини – Телеканал новин 24
Якщо вважати Івана Бубенчика злочинцем, підозрюваним у вбивстві « беркутівців », то виходить, що Майдан був злочином, а спротив людей
– протиправними діями. А боротьба за незалежність після цього – нечесна і неправильна.
Таку думку в коментарі сайту « 24 » озвучив народний депутат, член антикорупційного комітету Єгор Соболєв.
Нардеп повідомив, що у вівторок він вимагав від спікера Парубія викликати генпрокурора Луценка і міністра внутрішніх справ Авакова у стіни парламенту, щоб ті пояснили свої дії щодо справи Івана Бубенчика.
Я йому сказав: « Андрію, а ти розумієш, що нелегітимно сидиш у своєму кріслі, якщо керуватись цією логікою? Тоді тут має сидіти Рибак, на місці Авакова має бути Савченко, а замість Луценка – Пшонка », – додав Соболєв.
На його думку, суспільство дозволило нинішнім керівникам держави повернути колесо історії на 180 градусів назад.
« Ми дозволили їм до цього докотитися, коли закривали очі, що не караються відповідальні за терор Майдану, що беркутівці переходять з міліції Захарченка в нову поліцію Авакова, коли не ходили на мітинги за утвердження антикорупційного законодавства чи припинення торгівлі з окупованими територіями.

Continue reading...