За добу в Донбасі бойовики 76 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

308
0
SHARE

Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 25 квітня, 76 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню,…
Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 25 квітня, 76 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли бойовиками позицій сил АТО не припиняються. Терористи й надалі застосовують для ведення вогню заборонене Мінськими угодами озброєння.
На луганському напрямку окупанти накривали артилерійським вогнем калібру 152 мм, мінометним вогнем калібру 120 мм, вогнем з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) й озброєння танку укріплення українських військових поблизу Новолуганського. Артилерію цього ж калібру та міномети калібру 82 мм терористи застосовували для обстрілів Світлодарська, а артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібрів 120 і 82 мм та озброєння БМП – під Луганським та Новгородським.
З артилерії калібру 122 мм вони також гатили в районі Зайцевого, а вогонь з мінометів калібрів 120 і 82 мм відкривали неподалік Троїцького. Під обстріл з мінометів калібру 120 мм, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили захисники Новозванівки.

Continue reading...