Шахтар – Динамо (0:1), перший тайм

215
0
SHARE

Вітаю! За кілька хвилин розпочнеться центральний матч 27 туру Чемпіонату України з футболу. В Харкові на ОСК « Металіст » донецький « Шахтар » приймає київське « Динамо ». Вперше за довгий час « українське ель класіко » матиме справді важливе турнірне значення. Матч може вирішити долю чемпіонства….
Вітаю! За кілька хвилин розпочнеться центральний матч 27 туру Чемпіонату України з футболу. В Харкові на ОСК « Металіст » донецький « Шахтар » приймає київське « Динамо ». Вперше за довгий час « українське ель класіко » матиме справді важливе турнірне значення.
Матч може вирішити долю чемпіонства. « Гірники » випереджають « біло-синіх » на шість очок. « Киянам », щоб продовжити боротьбу за титул треба обов’язково перемагати. Нічия або перемога « Шахтаря » фактично зробить їх чемпіонами.
Це вже третій матч для команд в цьому сезоні. Варто відзначити, що гірники вже два матчі поспіль не можуть забити « киянам ». В 13 турі команди розписали « суху » нічию в Києві. Матч другого туру, що також відбувався в Харкові, « динамівці » виграли з рахунком 1:0. Пропоную згадати, основні події того матчу.
Відомі стартові склади команд:
« Шахтар »: Пятов – Бутко, Хочолава, Ракіцький, Ісмаїлі, – Марлос, Степаненко, Фред, Тайсон(к), А. Патрік, – Феррейра.
Запасні: Шевченко, Ордець, Додо, Зубков, Коваленко, Дентиньо, Кайоде
« Динамо »: Бойко – Кедзьора, Шабанов, Бурда, Піварич, – Циганков(к), Шепелєв, Буяльський, Гармаш, Вербіч, – Бєсєдін
Запасні: Рудько, Морозюк, Гонзалез, Ротань, Миколенко, Мораєс, Мбокані,
Команди виходять на поле під спалахи вогню, цікава задумка.

Continue reading...