Вищі офіцери армії РФ Ярощук, Цаплюк і Власов причетні до обстрілу Маріуполя в 2015 році, – СБУ. ВIДЕО

344
0
SHARE

Як повідомляє Цензор. НЕТ, СБУ опублікувала перехоплені телефонні переговори, які доводять, що терористичний акт 24 січня 2015 року в Маріуполі було вчинено терористами « ДНР » за…
Як повідомляє Цензор. НЕТ, СБУ опублікувала перехоплені телефонні переговори, які доводять, що терористичний акт 24 січня 2015 року в Маріуполі було вчинено терористами « ДНР » за участю двох реактивних дивізіонів ВС РФ.
Тоді внаслідок обстрілу мікрорайону « Східний » через обстріл загинуло 29 осіб, 92 отримали поранення.
Раніше керівник СБУ Василь Грицак оприлюднив на брифінгу матеріали цього розслідування. Висновки розслідування найближчим часом буде передано в Міжнародний суд ООН за позовом України про порушення Російською Федерацією Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму 1999 року та Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації 1965 року.
« Під час досудового розслідування нашими слідчими встановлено і доведено, що цей терористичний акт здійснено кадровими російськими військовослужбовцями із застосуванням двох штатних реактивних дивізіонів Збройних сил РФ », – повідомив Грицак.
З території Росії операцією безпосередньо керував начальник ракетних військ і артилерії Південного військового округу Збройних сил РФ генерал-майор Ярощук Степан Степанович.

Continue reading...