Окупанти застосували в Донбасі заборонені артилерію та міномети

255
0
SHARE

Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 30 травня, 28 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню,…
Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 30 травня, 28 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли бойовиками позицій бійців Операції Об’єднаних сил не припиняються. Бойові дії вздовж лінії розмежування тривали на всіх напрямках зони ООС, ситуація на сході України залишається складною.
Зокрема, минулої доби терористи дев’ять разів відкривали вогонь з важкого озброєння – артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібрів 120 і 82 мм. У четвер, 31 травня, інтенсивність бойових дій зменшилась, окупанти гатили о позиціях бійців Об’єднаних сил лише зі стрілецької зброї.
На луганському напрямку найбільш напруженою ситуація залишалася в районі Кримського та Новотошківського, а на донецькому активну оборону зайняли захисники Зайцевого та Новотроїцького.

Continue reading...