Побиття нардепа Найєма. Деталі від поліції

275
0
SHARE

Крищенко про Найм Глава поліції Києва Андрій Крищенко розповів про п’ятого фігуранта, про те, чому все-таки одному з підозрюваних вдалося втекти і чому дії затриманих кваліфікували як Хуліганство
Глава поліції Києва Андрій Крищенко розповів про п’ятого фігуранта, про те, чому все-таки одному з підозрюваних вдалося втекти і чому дії затриманих кваліфікували як « Хуліганство »
Дорожній конфлікт, що стався між нардепом Мустафою Найємом та групою молодих людей, в результаті якого Найєм виявився потерпілим – його кілька разів вдарили в обличчя, не залишився не поміченим. Більш того, викликав широкий резонанс, а через велику кількість бажаючих « залишити свій слід в історії », тобто додати свій коментар, висловити свою версію або проаналізувати бійку, викликав ще й плутанину. У підсумку виявилося, що єдиним незмінним у цій історії залишається побитий Найєм, все інше: кількість нападників, затриманих і часові рамки, варіюється в залежності від особистості і ступеня обізнаності коментатора.
Голова столичної поліції Андрій Крищенко роз’яснив ситуацію, розповівши в хронологічному порядку дії поліції:
« О 17:27 30 квітня на лінію 102 надійшла інформація про конфлікт. На місце одразу виїхали патрулі та слідчо-оперативна група. Трохи більше, ніж через годину був знайдений автомобіль « Мерседес ». У ньому було три людини, які брали активну участь безпосередньо в хуліганських діях. Другий автомобіль був оголошений в розшук. Всі дані про те, хто в ньому, на той момент відомі не були ».
« Слідчо-оперативна група працювала на місці більше двох годин, збирала відео, встановлювали і опитували свідків. Коли було зібрано відео, а це великий обсяг роботи, який був зроблений по гарячих слідах, це дало можливість кваліфікувати дії трьох затриманих як хуліганські.

Continue reading...