Подія року: Британія в очікуванні вінчання принца Гаррі та Меган Маркл

288
0
SHARE

У суботу, 19 травня, британський принц Гаррі одружиться з американською актрисою Меган Маркл. Церемонія розпочнеться о 12:00 за британським часом (14:00 за Києвом), о 13:00 (15:00 за Києвом) молодята проїдуть у кареті через все місто. Після цього буде святкування в оточенні близьких. На весіллі…
У суботу, 19 травня, британський принц Гаррі одружиться з американською актрисою Меган Маркл. Церемонія розпочнеться о 12:00 за британським часом (14:00 за Києвом), о 13:00 (15:00 за Києвом) молодята проїдуть у кареті через все місто. Після цього буде святкування в оточенні близьких. На весіллі принца Гаррі та Меган Маркл, крім членів королівської сім’ї та родичів Меган, буде близько 3 тисяч гостей.
Через скандали в сім’ї Маркл її родичів на весіллі буде мало. І батько не поведе її до вівтаря. Замість батька Меган попросила стати її посадженим батьком принца Чарльза. Згідно з оцінкою люксового агентства з організації весіль Aimee Dunne, свято обійдеться в суму близько 2 млн фунтів стерлінгів ($2,7 млн). І це без урахування витрат на підтримання безпеки.
Ставши дружиною принца Гаррі, Меган дістане титул « Її Королівська Високість принцеса Генрі Вельська ». Швидше за все, королева нагородить молодят герцогством, як вона зробила після одруження Вільяма та Кейт.

Continue reading...