Сирія офіційно визнала Абхазію та Південну Осетію

159
0
SHARE

Незалежність Південної Осетії і Абхазії визнала Сирія
Президент Сирії Башар Асад, архівне фото Agence France-Presse
Сирія визнала незалежність невизнаних республік Абхазія та Південна Осетія, а також домовилася про встановлення дипломатичних відносин. Про це йдеться в повідомленні сирійського Міністерства закордонних справ.
« На знак визнання взаємної підтримки терористичної агресії проти Сирії Сирійська Арабська Республіка, Республіка Абхазія і Республіка Південна Осетія домовилися про обмін визнанням і встановлення відносин між Сирійською Арабською Республікою і Республікою Абхазія і Республікою Південна Осетія », – йдеться в повідомленні.
Крім того, Міністерство закордонних справ Південної Осетії опублікувало на своєму сайті повний текст комюніке про взаємне визнання.
« Міністерство закордонних справ Республіки Південна Осетія, уповноважене своїм Урядом, має честь заявити про те, що Республіка Південна Осетія і Сирійська Арабська Республіка… оголошують про взаємне визнання та встановлення дипломатичних відносин між двома країнами на рівні посольств з дати опублікування цього Комюніке », – йдеться в заяві.

Continue reading...