У Черкасах розстріляли депутата (доповнено)

341
0
SHARE

У Черкасах сталося гучне вбивство посеред білого дня, за версією ЗМІ, вбитий – депутат обласної ради
У четвер, 24 травня, депутата Черкаської обласної ради розстріляли в його офісному приміщенні. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Проте, в черкаській поліції поки не повідомляють про особу загиблого.
Як повідомили сайту « Сегодня » в ГУ Нацполіції Черкаської області, на даний момент на місці працює слідчо-оперативна група і кінологи.
« Ми отримали інформацію про те, що в офісне приміщення зайшов чоловік зі зброєю. Незабаром з’явилася інформація, що озброєний чоловік може утримувати заручника. По прибуттю на місце події поліцейські зайшли всередину офісу, де побачили двох чоловіків з пораненнями. Одного з них евакуювали і доставили в лікарню. Смерть другого констатували медики на місці події. Підтвердженої інформації про те, ким є загиблий, на даний момент немає « , – повідомив сайту » Сегодня « речник ГУ НП Нацполіції в Черкаській області Дмитро Грищенко.
Черкаське видання Zmi.ck.ua, посилаючись на джерело в правоохоронних органах, повідомляє, що загиблий – депутат обласної ради від ВО « Батьківщина » Сергій Гура.

Continue reading...