Грицак і Луценко зустрілися з послами G7 у "справі Бабченка"

275
0
SHARE

Відбулася зустріч генерального прокурора України Юрія Луценка та голови Служби безпеки Василя Грицака з послами країн « Великої сімки », вони обговорювали спецоперацію щодо « вбивства » журналіста Аркадія…
Відбулася зустріч генерального прокурора України Юрія Луценка та голови Служби безпеки Василя Грицака з послами країн « Великої сімки », вони обговорювали спецоперацію щодо « вбивства » журналіста Аркадія Бабченка. Іноземні дипломати відмовилися коментувати ЗМІ хід розмови, повідомляє телеканал « 112 Україна ».
Наголошується, що зустріч тривала близько двох годин. Посли вже покинули приміщення Генеральної прокуратури. « Ми намагалися дізнатися у них подробиці, але почули тільки « без коментарів ». Лише один дипломат додав, що ще до початку зустрічі вони між собою домовилися, що коментувати хід розмови журналістам не будуть. Причини секретності не назвав. Щодо ГПУ і СБУ відомства теж відмовчується », – повідомив кореспондент телеканалу.
Раніше Юрій Луценко повідомив про те, що в Генпрокуратурі відбудеться зустріч голови СБУ та причетних офіцерів з дипломатами « Великої сімки » . « Ми пояснимо все, що ми можемо в рамках таємниці слідства пояснити », – запевнив генпрокурор.

Continue reading...