Екстремісти планували зірвати презентацію кримськотатарського фільму

281
0
SHARE

Екстремісти від РФ планували зірвати презентацію першого кримськотатарського фільму-казки « Хідір-деде », яка мала відбутися 1 липня в столичному кінотеатрі « Жовтень ». « Підконтрольні російській стороні громадяни України повинні були винайняти у Києві до 100 осіб та поділити їх на три групи,…
Екстремісти від РФ планували зірвати презентацію першого кримськотатарського фільму-казки « Хідір-деде », яка мала відбутися 1 липня в столичному кінотеатрі « Жовтень ».
« Підконтрольні російській стороні громадяни України повинні були винайняти у Києві до 100 осіб та поділити їх на три групи, нібито українських націоналістів. Перша мала провести акцію протесту проти лідерів кримськотатарського народу. Друга – розкидати листівки провокативного характеру серед глядачів у залі. Третя – облити зеленкою ініціаторів створення картини. З метою недопущення здійснення провокації її організаторів затримали під час підготовчої наради в одному із закладів громадського харчування Києва », – йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Continue reading...