Захарова прокоментувала "злив" переданого Путіним Трампу документа

296
0
SHARE

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова закликала США перестати « маніпулювати витягами із закритих документів і зустрічей ». Про це…
КИЇВ. 8 серпня. УНН. Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова закликала США перестати « маніпулювати витягами із закритих документів і зустрічей ». Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, коментуючи оприлюднену сьогодні інформацію щодо переданого президентом РФ Володимиром Путіним главі США Дональду Трампу документа, передає УНН.
« Сьогодні десятки ЗМІ просять прокоментувати американський злив про деякі пропозиції щодо проблематики роззброєння, які нібито були зроблені російською стороною в ході саміту в Гельсінкі », – написала Захарова. За її словами, подібні витоку відбуваються з американської сторони регулярно, приблизно раз на місяць. « У мене питання: про яке втручання в американські вибори з боку Росії може йти мова, якщо в Штатах не можуть зберегти в таємниці навіть зміст президентських переговорів? », – наголосила речниця російського МЗС.

Continue reading...