Зниклі дружина і дочка вбитого екс-депутата Сумської міськради Жука перебувають у Росії, – Аброськін

292
0
SHARE

Знайдено дружину вбитого Анатолія Жука, яку підозрюють у причетності до скоєння злочину
Анатолій Жук Фото из открытых источников
Дружина і дочка вбитого колишнього депутата Сумської міськради Анатолія Жука перебувають на території Російської Федерації. Разом з ними і колишній водій екс-депутата. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін на сторінці в Facebook.
« Ми отримали достовірну інформацію про те, що розшукувані безвісно зниклі вдова та донька, а також водій вбитого 2 серпня 2018 року колишнього керівника Сумського осередку Ліберально-демократичної партії Анатолія Жука… знаходяться в РФ. За нашими данними, жінка була затримана прикордонниками РФ під час незаконного перетину кордону в районі Єлізоветовки Глушковського району Курської області », – написав він.
Аброськін зазначив, що вдова і колишній водій попросили у Росії політичного притулку, але не відомо, за яких обставин.
« Жінка потерпілого, яка під час вбивства знаходилася поряд з ним, відразу після вбивства чоловіка відмовлялася співпрацювати з поліцією, посилаючись на свій хворий стан. Її адвокат звинувачував поліцейських у « бессєрдєчності » та нерозумінні здоров’я жінки, однак таке « погане самовідчуття » не завадило їй вночі перейти кордон », – додав Аброськін.
Раніше повідомлялося, що до вбивства колишнього депутата Сумської міськради Анатолія Жука може бути причетна його дружина. Це одна з робочих версій, яку розглядає слідство. Аброськін уточнював, що вона зникла після першого допиту.
Нагадаємо, 2 серпня стало відомо про смерть 35-річного лідера громадської організації « Сумчани », колишнього депутата і чиновника Сумської міської ради Анатолія Жука, який неодноразово критикував місцеву владу і кілька років поспіль судився з нею.

Continue reading...