Королі та президенти продовжують надсилати вітання Україні

191
0
SHARE

Лідери країн світу надсилають на адресу Президента Петра Порошенка вітальні листи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України.
Лідери країн світу надсилають на адресу Президента Петра Порошенка вітальні листи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України.
Про це повідомляє прес-служба Глави держави.
«З великою радістю надсилаю Вашій Високоповажності свої найщиріші привітання з нагоди Вашого національного свята, разом з найкращими побажаннями лагідної долі та щастя народу України у наступному році», – йдеться у вітальному листі Королеви Великої Британії Єлизавети ІІ.
Главу держави та український народ зі святом привітали Президент Республіки Корея Мун Чже Ін, Король Королівства Саудівська Аравія Салман бін Абдулазіз Аль Сауд, спадкоємний принц, віце-прем’єр-міністр, міністр оборони Королівства Саудівська Аравія Мухаммед бін Салман бін Абдулазіз Аль Сауд, Король Марокко Мохаммед VI, Президент Киргизької Республіки Сооронбай Жеенбеков.
Також надіслав привітання з національним святом Король Іспанії Феліпе VI та побажав миру і процвітання українському народові.
Президент Кореї Мун Дже-Ін у привітанні зазначив, що «протягом років наші країни будували тісні відносини дружби та співпраці у широкому колі питань». «Я щиро сподіваюся, що надалі ми зможемо зміцнити відносини між нашими країнами шляхом взаємовигідної та орієнтованої на майбутнє співпраці, що сприятиме добробуту та щастю наших народів та поглибить наше взаєморозуміння та дружбу», – наголосив він та побажав «нескінченного процвітання Україні».

Continue reading...