КПВВ "Майорське" закрили через регулярні обстріли бойовиків

226
0
SHARE

Роботу контрольно-пропускного пункту в’їзду-виїзду « Майорське » в Донецькій області припинено через регулярні обстріли з боку проросійських бойовиків. Дії російсько-окупаційних військ постійно ставлять під загрозу життя та здоров’я як мирного населення, так і персоналу, який здійснює свою діяльність в КПВВ.
Роботу контрольно-пропускного пункту в’їзду-виїзду « Майорське » в Донецькій області припинено через регулярні обстріли з боку проросійських бойовиків.
Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.
У Штабі зазначили, що дії російсько-окупаційних військ постійно ставлять під загрозу життя та здоров’я як мирного населення, так і персоналу, який здійснює свою діяльність в КПВВ.
Читайте також Зранку бойовики обстріляли КПВВ « Майорське », пропуск громадян призупинено
« Враховуючи загострення ситуації, недотримання російсько-окупаційними військами домовленостей про припинення вогню та неможливістю гарантувати безпеку цивільному населенню в межах дорожнього коридору «Горлівка – Бахмут», усвідомлюючи реальну загрозу для життя та здоров’я осіб, які перетинають лінію розмежування, командувачем Об’єднаних сил прийнято рішення про тимчасове припинення пропуску осіб та транспортних засобів на КПВВ « Майорське » на період існування цієї загрози в межах дорожнього коридору « Горлівка – Бахмут » », – йдеться в повідомленні.

Continue reading...