Недостатні успіхи з ядерного роззброєння: Трамп відклав візит держсекретаря Помпео до КНДР

451
0
SHARE

Дональд Трамп попросив держсекретаря Майка Помпео не їздити найближчим часом в КНДР. Трамп вважає, що Китай перестав сприяти вирішенню питання з КНДР через посилення позиції США в питаннях двосторонньої торгівлі.
Про це президент США написав на сторінці у Twitter.
Читайте також Кім Чен Ин домовився з Трампом, що сам визначить терміни ядерного роззброєння КНДР – держсекретар США
« Я попросив державного секретаря Майка Помпео не їхати до Північної Кореї, оскільки я відчуваю, що ми не робимо достатніх успіхів щодо денуклеаризації Корейського півострова », – сказано в повідомленні.
Також президент США вважає, що Китай перестав сприяти вирішенню цього питання через посилення позиції США в питаннях двосторонньої торгівлі.
« Помпео з нетерпінням чекає поїздки в Північну Корею найближчим часом, швидше за все після того, як наші торговельні відносини з Китаєм будуть врегульовані », – зазначив Трамп.
« А поки я хочу передати палкий привіт голові Кіму і запевнити його в моїй повазі. З нетерпінням чекаю швидкої нової зустрічі з ним », – додав глава американської держави.
I have asked Secretary of State Mike Pompeo not to go to North Korea, at this time, because I feel we are not making sufficient progress with respect to the denuclearization of the Korean Peninsula…
… Secretary Pompeo looks forward to going to North Korea in the near future, most likely after our Trading relationship with China is resolved.

Continue reading...