Сенцов голодує сто днів, ніхто не знає, скільки йому залишилося. Прошу всіх об'єднатися для звільнення українських політв'язнів, – Каплан. ВIДЕО

118
0
SHARE

« Сьогодні 100 днів як Олег Сенцов голодує. Зустрівся з його сестрою Наталею. Записали в МЗС, біля режисерського крісла,…
« Сьогодні 100 днів як Олег Сенцов голодує. Зустрівся з його сестрою Наталею. Записали в МЗС, біля режисерського крісла, яке чекає Олега, звернення до всього світу. Ми продовжуємо боротися і домагатися звільнення всіх наших політв’язнів! » – цитує Цензор. НЕТ повідомлення міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, опубліковане в Twitter.
« Сто днів голодує український політв’язень Олег Сенцов. Сто днів він перебуває в одиночній камері тюремного лазарету. Сто днів він бореться за те, щоб звільнили українських політв’язнів. Його здоров’я тане щодня. Ніхто не знає, скільки йому залишилося. Я вас всіх прошу об’єднатися для звільнення мого брата й інших українських політв’язнів », – говорить Наталя Каплан в ролику.
Нагадаємо, Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Геннадія Афанасьєва і Олексія Чирнія затримали в окупованому Криму 10 травня 2014 року.

Continue reading...