У Мінфіні США оцінили ефективність санкцій проти Росії

60
0
SHARE

У Міністерстві фінансів США констатували, що санкції ускладнили залучення, переміщення та приховування походження коштів, отриманих незаконним шляхом зловмисними гравцями. Про це йдеться в доповіді Мінфіну,…
У Міністерстві фінансів США констатували, що санкції ускладнили залучення, переміщення та приховування походження коштів, отриманих незаконним шляхом зловмисними гравцями. Про це йдеться в доповіді Мінфіну, представленій комітету Сенату з банківської справи та міжнародних відносин, опублікованій 21 серпня.
У 17-сторінковій доповіді згадуються санкційні програми США, спрямовані проти Росії, Ірану і Північної Кореї, а також взаємодія Сполучених Штатів з міжнародними партнерами в цьому напрямку.
У доповіді йдеться, що Мінфін США усвідомлює, що противники Америки, проти яких введені санкції, намагаються підірвати демократичні інститути, втручаючись у вибори, здійснюючи кібератаки, грубо порушуючи права людини, підтримуючи диктаторські режими, зокрема режим Башара Асада в Сирії, і надаючи сприяння державам-ізгоям в обхід міжнародних санкцій. В якості загрози світовому порядку в доповіді згадується анексія Криму Росією.

Continue reading...