Порошенко визначився з вулицею-кандидатом на перейменування на честь сенатора Маккейна

812
0
SHARE

Президент України Петро Порошенко запропонував перейменувати одну з київських вулиць на вулицю Джона Маккейна – нещодавно померлого американського сенатора від штату Арізона, друга України, повідомила представник…
Президент України Петро Порошенко запропонував перейменувати одну з київських вулиць на вулицю Джона Маккейна – нещодавно померлого американського сенатора від штату Арізона, друга України, повідомила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко. Кандидатом на перейменування стала вулиця Івана Кудрі.
« Президент повернувся зі США, де провів в останню путь великого друга України, сенатора Джона Маккейна. Тому президент України звертається і просить фракції парламенту підтримати його звернення до Міської ради Києва про перейменування вул. Івана Кудрі, терориста, чекіста, оперативника, який діяв проти УНР, на честь сенатора Джона Маккейна », – наголосила Луценко, виступаючи на погоджувальній раді парламенту в понеділок, 3 вересня.
Президентську ініціативу підтримала фракція « Блок Петра Порошенка ». « Наша фракція повністю підтримує ініціативу.., тому що більш відданого, більш вірного друга України було важко відшукати. Багато українських політиків не їздять на лінію фронту, не спілкуються з нашими солдатами, а Джон Маккейн навіть під Новий рік, навіть попри дуже складну обстановку з обстрілом був у Широкиному, разом з українськими морськими піхотинцями зустрічав Новий рік », – зазначив голова парламентської фракції БПП Артур Герасимов.

Continue reading...