РосЗМІ розповіли деталі про підозрюваних в отруєнні Скрипалів

58
0
SHARE

Росіяни Олександр Петров та Руслан Боширов – підозрювані у застосуванні нервово-паралітичної речовини Новічок у місті Солсбері – купували авіаквитки в Лондон за закордонними паспортами, номери яких відрізняються лише останньою цифрою.
Росіяни Олександр Петров та Руслан Боширов – підозрювані у застосуванні нервово-паралітичної речовини « Новічок » у місті Солсбері – купували авіаквитки в Лондон за закордонними паспортами, номери яких відрізняються лише останньою цифрою.
Про це пише російське видання « Фонтанка ».
За офіційними даними, Боширов і Петров вилетіли 2 березня 2018 року через аеропорт « Шереметьєво » в аеропорт Лондона « Гетвік ». За інформацією видання, на рейс « Аерофлоту » SU2588 зареєструвалися 150 пасажирів.
Зазначається, що Боширов і Петров купували авіаквитки за закордонними паспортами серії « 65 », номери документів відрізняються лишн останньою цифрою:… 1924 і … 1927.
« Фонтанка » пише, що у відкритих джерелах інформації про Боширова практично немає. За даними газети, він народився 12 квітня 1978 року в Душанбе, був зареєстрований в Москві в 25-поверховому будинку на Великій Набережній вулиці.
У 2015 році на Боширова завели 2 адміністративні провадження за автомобільні штрафи, які він отримав з різницею в три дні, – 20 і 23 липня.
Підкреслюється, що номери проваджень йдуть не по порядку. Перше має номер 433048, друге – 432322, хоча їх оформляв один підрозділ – міжрайонний відділ судових приставів зі стягнення адміністративних штрафів № 1 Москви.
На порталі суддів Москви справи про адміністративні правопорушення щодо Руслана Боширова відсутні.

Continue reading...