У Миколаєві вбито відомого вченого-дослідника Голодомору

172
0
SHARE

У Миколаєві невідомі у суботу, 1 вересня, зарізали професора Миколаївського національного університету імені Сухомлинського, академіка Миколу Шитюка, повідомляють  » Новини-N  » із посиланням на джерело в…
У Миколаєві невідомі у суботу, 1 вересня, зарізали професора Миколаївського національного університету імені Сухомлинського, академіка Миколу Шитюка, повідомляють  » Новини-N  » із посиланням на джерело в прокуратурі. Шитюк був одним з найбільш авторитетних дослідників Голодомору 1932-1933 років.
За даними журналістів, вбитого вченого знайшла власниця зйомної квартири, розташованої в будинку на 3-ій Слободській вулиці.
« Жінка, яка здала йому квартиру на три години, після того, як час сплив, почала дзвонити своєму орендарю, однак його телефон не відповідав. Коли вона приїхала на квартиру, то виявила квартиранта з ножем у спині без ознак життя », – йдеться в повідомленні.
На місці події працює оперативно-слідча група поліції, тіло Шитюка відправлено на медико-судову експертизу. Слідство встановить, з якою метою загиблий опинився на орендованій квартирі і що саме там сталося.

Continue reading...